Fiets kapot?

ONZE REPARATIE SERVICE

Ophaal & Breng service

Is je fiets toe aan reparatie of een servicebeurt, maar ben je niet in de gelegenheid om zelf je fiets te brengen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je fiets bij jou thuis of op het werk te komen halen en/of weer terug te brengen.

Jouw opdracht, ons taak!

Wij werken alleen aan de opdrachten die wij krijgen. Hebben wij aan iets gesleuteld wat niet de afspraak was, dan zie dit als een vrienden daad. Bij Family Bikes kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan, dat beloven we!

Communicatie via Whatsapp

Heb je een fiets bij ons staan? Dan zal de meeste communicatie via WhatsApp gaan. Waarom wij dit doen? Zo kunnen we beter inzicht over de status van je fiets geven en zo kan jij met gerust hart later je fiets ophalen of laten bezorgen.

Laagste prijs garantie

Family Bikes garandeert je niet alleen de laagste prijs op alle fietsonderdelen, maar ook op de reparatiekosten van je fiets. Pech hebben is al erg genoeg en daarvan ook nog eens profiteren, vinden wij niet kunnen. Bij ons ben je Family!

Toe aan een onderhoudsbeurt voor je fiets of mankeert er iets aan je fiets?

Neem dan gerust contact met ons op of maak hieronder een afspraak

Kies je ervoor om de fiets langs te brengen dan kan dit bij onze servicepunt. Wij zullen je hierover verder informeren nadat we je email hebben ontvangen.

Prijzenlijst

Binnen- of buitenband vervangen
Voorwiel: € 16,50
Achterwiel: € 18,95
Ketting aanspannen + smeren: € 14,95
Ketting vervangen: € 12,50
Remkabel vervangen: € 20,50
Versnellingskabel vervangen + afstellen: € 22,95

*Alle vermelde prijzen zijn vanaf en exclusief materiaal. Dit zijn de meest voorkomende reparaties. Meer informatie over onze diensten en prijzen? Vraag dan een offerte aan door de contactformulier hiernaast in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Voorrijkosten:

0 tot 10 km:  Gratis
10 tot 15 km:  € 7,95
15+ km (per km):  € 0,50

Ongeacht het aantal fietsen dat je voor reparatie of onderhoud aanbiedt. Voor de afstand rekenen wij met de snelste route in Google Maps.

Onze Ophaal & Breng Service is elke dag bereikbaar vanaf 09:00 ‘s ochtends t/m 21:00 uur ‘s avonds!

Stuur ons een appje en wij komen eraan! Heb je liever iemand aan de lijn? Gezellig, bel ons meteen op!

Telefoonnummer : (+31) 06 8629 7176

Prijzenlijst

Kinderfiets: € 19,95
Stadsfiets zonder versnelling: € 29,95
Stadsfiets met versnelling: € 34,95
ATB of racefiets: € 44,95
Hybride of trackingfiets: € 44,95
E-bike: € 49,95
Bakfiets: € 49,95
E-bakfiets: € 59,95
Rolstoel of rollator: € 32,50

Onderhoudsbeurt/Servicebeurt

Om maximaal van je fiets te kunnen blijven genieten is het belangrijk om na de eerste onderhoudsbeurt minstens 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Waar nodig is wordt er bij en/of afgesteld en alle onderdelen worden nagelopen en als finishing touch zorgen wij ervoor dat als de fiets roestvlekken heeft wij dit zo veel mogelijk aanpakken. Hiermee verleng je de levensduur van je fiets.

voor meer informatie klik hier

binnenkort meer informatie hierover

Dringend een huurfiets nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat wij kunnen beteken voor je!

Stadsfiets 0 versnellingen
2 dagen:
7 dagen:
30 dagen:
Stadsfiets 3 versnellingen
2 dagen:
7 dagen:
30 dagen:

Student? Vraag naar onze studenten acties

Wat gebeurt er nadat ik een aanvraag heb gedaan?

Als je hebt gekozen om je fiets op te laten halen door onze ‘Ophaal en Breng Service‘, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor de bevestiging van jouw afspraak en plannen wij een afspraak om de fiets op te halen (meestal antwoorden wij binnen 24 uur). Na de bevestiging zullen wij de fiets op de afgesproken dag ophalen en uiteraard weer terug brengen nadat wij dit gerepareerd hebben.

We doen ons uiterste best om je fiets binnen 7 dagen te repareren. Soms moeten wij onderdelen bestellen bij onze leverancier, dan kan je reparatie wat langer duren. Hierover en over al het andere gebeurtenissen met en rondom de fiets zullen wij altijd contact houden met je via WhatsApp of we bellen je gewoon op.