Fiets kapot?

ONZE REPARATIE SERVICE

Ophaal & Breng service

Is je fiets toe aan reparatie of een servicebeurt, maar ben je niet in de gelegenheid om zelf je fiets te brengen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je fiets bij jou thuis of op het werk te komen halen en/of weer terug te brengen.

Jouw opdracht, ons taak!

Wij werken alleen aan de opdrachten die wij krijgen. Hebben wij aan iets gesleuteld wat niet de afspraak was, dan zie dit als een vrienden daad. Bij Family Bikes kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan, dat beloven we!

Communicatie via Whatsapp

Heb je een fiets bij ons staan? Dan zal de meeste communicatie via WhatsApp gaan. Waarom wij dit doen? Zo kunnen we beter inzicht over de status van je fiets geven en zo kan jij met gerust hart later je fiets ophalen of laten bezorgen.

Laagste prijs garantie

Family Bikes garandeert je niet alleen de laagste prijs op alle fietsonderdelen, maar ook op de reparatiekosten van je fiets. Pech hebben is al erg genoeg en daarvan ook nog eens profiteren, vinden wij niet kunnen. Bij ons ben je Family!

Toe aan een onderhoudsbeurt voor je fiets of mankeert er iets aan je fiets?

Neem dan gerust contact met ons op of maak hieronder een afspraak

Prijzenlijst

Binnenband vervangen: € 19,95
Buitenband vervangen: € 27,50
Ketting aanspannen: € 14,95
Ketting vervangen: € 29,95
Remkabel vervangen: € 17,50
Remblokken vervangen: € 17,95
Remblokken voor en achter vervangen: € 29,95
*Dit is een kleine greep uit onze aanbod.

Voorrijkosten:

  • 0 tot 10 km:  Gratis
  • 10 tot 15 km:  € 6,95
  • 15+ km (per km):  € 0,50

Ongeacht het aantal fietsen dat je voor reparatie of onderhoud aanbiedt. Voor de afstand reken wij met de snelste route in Google Maps.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid. De prijzen zijn vanaf en gelden voor de meest gangbare stadsfietsen. Voor een volledige prijsopgave kan je het best contact met ons opnemen.

Fiets bij ons gekocht? Dan krijg je 15% korting op al je reparatiekosten!

Prijzenlijst

Stadsfiets zonder versnelling: € 34,95
Stadsfiets met versnelling: € 39,95
ATB of racefiets: € 44,95
Hybride of trackingfiets: € 44,95
E-bike: € 49,95
Bakfiets: € 49,95
E-bakfiets: € 59,95
Rolstoel of rollator: € 34,95

Prijzenlijst

Stadsfiets 0 versnellingen
24 uur:
7 dagen:
30 dagen

Stadsfiets 3 versnellingen
24 uur:
7 dagen:
30 dagen:

Stadsfiets 6 versnellingen
24 uur:
7 dagen:
30 dagen:

Student? Vraag naar onze studenten acties

Wat gebeurt er nadat ik een aanvraag heb gedaan?

Als je hebt gekozen om je fiets op te laten halen door onze ‘Haal en Breng Service‘, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor de bevestiging van jouw afspraak en plannen wij een afspraak om de fiets op te halen. Na de bevestiging zullen wij de fiets op de afgesproken dag ophalen en uiteraard weer terug brengen nadat wij dit gerepareerd hebben.

We doen ons uiterste best om je fiets binnen 7 dagen te repareren. Soms moeten wij onderdelen bestellen bij onze leverancier, dan kan je reparatie wat langer duren. Hierover en over al het andere gebeurtenissen met en rondom de fiets zullen wij altijd contact houden met je via WhatsApp of we bellen je gewoon op.