Levertijd bestelling

Je fiets of accessoires zou je deze binnen 1 tot 3 werkdagen moeten ontvangen.

Bestel je een fiets bij ons inclussief 1 van onze ‘Service Pakketten dan komen wij jouw fiets persoonlijk bezorgen. Zodra we weten wanneer we jouw fiets gaan leveren, sturen wij je een e-mail met de datum. Op de dag van bezorging krijg je een WhatsApp- of een SMS bericht met het tijdsvak. Wanneer onze chauffeur onderweg is sturen wij je weer een bericht en als onze chauffeur in de buurt is belt hij je weer eens op. Zo kunnen wij je garanderen dat jouw fiets veilig en onbeschadigd aan zal komen.

Ook kun je de fiets volgen via onze eigen GPS Systeem, zo weet je precies waar de chauffeur rijdt en hoeveel meter hij nog van jou zich bevindt.

Bezorgopties en afleverkosten

Koop je bij ons een Popal fiets, dan wordt de fiets GRATIS voor 85% rijklaar thuis bezorgd.

Let op: de bezorgkosten verschillen per merk en model.

Koop je bij ons een fiets inclussief 1 van onze ‘Service Pakketten’ dan komt daar een kleine bijdrage bij. De kosten zijn voor het ‘rijklaar maken’ van de fiets en onze extra service die in jouw pakket inbegrepen zijn.

Accessoires en onderdelen worden gratis bezorgd wanneer je voor een bedrag van minimaal € 50 bestelt. Is het onder € 50 dan hanteren wij € 6,95 voor verzendkosten van accessoires en onderdelen.

Bezorgen in onze servicepunt

Komt het je beter uit om je fiets in onze servicepunt op te halen?

Doe dat vooral want dit is GRATIS en als extra service kan je dan je fiets 100% rijklaar ophalen ook nog! Klik tijdens het bestellen van de fiets op optie “laten bezorgen op servicepunt” en wij zorgen ervoor dat wanneer je de fiets op wilt halen, 100% rijklaar staat voor vertrek!

* Met een historische fietsroute dat Heteren aan te bieden heeft kan je meteen van je nieuwe fiets heerlijk genieten. (zie hieronder de omschrijving van de fietsroute)

Omschrijving van de fietsroute

Deze route neemt je mee door de Overbetuwe, een landelijke streek omsloten door de Neder-Rijn en de Waal. In dit rustige, dunbevolkte gebied kun je heerlijk fietsen. Geniet van het uitzicht over het groene polderlandschap met hier en daar fruitbomen. De streek wordt al helemaal sprookjesachtig als de fruitbomen in het voorjaar gaan bloeien.

Het Gelders Smalspoormuseum
Vanuit Heteren fiets je langs de uiterwaarden van de Neder-Rijn, waar je kunt genieten van het weidse uitzicht over het kabbelende water en het mooie landschap. In de polder kom je langs het Gelders Smalspoormuseum. Hier kun je alles leren over industrieel smalspoor. Het museum is gevestigd in Steenbakkerij Randwijk, een rijksmonument.

Middeleeuwse kerk
In het dorpje Herveld kom je langs Molen De Vink, een standerdmolen uit 1722. De molen is vernoemd naar de familie die de molen al vele generaties in bezit heeft. De Hervormde Kerk in het dorpje Valburg is nog een stuk ouder dan de standermolen. Deze kerk stamt uit de twaalfde eeuw. Je kunt hier muurschilderingen bekijken die zijn gemaakt in de middeleeuwen. De route start en eindigt bij Bongerd Grancafé Zalen in Heteren. De menukaart biedt een ruime keuze voor je lunch of diner. Als het zonnetje schijnt, kun je op het buitenterras optimaal genieten van het mooie weer.

Liberation Route
Op deze route kom je langs een luisterpunt van de Liberation Route. De Liberation Route loopt van Normandië via Nijmegen en Arnhem naar Berlijn en loopt de weg na van de Geallieerden na tijdens de bevrijding van de Tweede Oorlog. Deze luisterplek geeft meer informatie over de tegenaanval van de Duitsers in de gevechtspauze van 26 tot 29 september 1944. De Duitsers kregen het voor elkaar om ongemerkt de Rijn over te steken en de Britten op die manier te overrompelen. Er volgde een urenlang schietgevecht tussen de twee partijen, maar uiteindelijk gaven veel Duitse soldaten zich over.